WEBINAR | 30 JANUARI 2024 | 11.30 -12.45 UUR

GEDEELD EN DIENEND LEIDERSCHAP

Ontdek de 7 principes om je leiderschap te upgraden naar gedeeld en dienend leiderschap. Daarmee kun je soepel inspelen op alle complexe dynamiek en het eigenaarschap in je organisatie vergroten.

Dit webinar wordt gegeven door CoreChange partner Toon Franken, auteur van het boek ''In 10 stappen naar Nieuw Leiderschap''.

IK WIL HET LEREN!

'Een vraagstuk kan nog zo complex zijn, je eerstvolgende stap maakt het verschil. Elke stap afzonderlijk en vooral de samenhang van de 10 stappen inspireert en daagt uit.'

- Dorine Brinkhof, manager bij Revant

'Met de 10 stappen schetst Toon een praktische, heldere methode, die de potentie van je eigen leiderschap vrijmaakt.'

- Raëma de Lange, founder NRG Flow

'Met een flinke dosis 'tough love', liefdevol én stevig helpt Toon je op weg naar authentiek, ruimtegevend leiderschap en wendbare organisaties.'

-Sacha Ausems, bestuurder en toezichthouder

GEDEELD EN DIENEND LEIDERSCHAP

Complexe veranderingen vragen om het mobiliseren van de bijdrage van iedereen. Dat betekent je leiderschap delen, eigenaarschap versterken en vernieuwing aanwakkeren. Met onze aanpak ontdek je hoe.

01

VERSTERK EIGENAARSCHAP,
VERDEEL HET LEIDERSCHAP

Leiderschap is geen persoonskwaliteit, maar een rol in het geheel. Vergroot je wendbaarheid door de zeggenschap van je collega's te vergroten en je leiderschap te delen. Creëer meer regelruimte én eigenaarschap met de 6 sleutels.

02

NIET FIXEN MAAR FACILITEREN

Kom uit de stand van oplossen en quick fixes. Help je collega's om zelf hun creativiteit en vakmanschap aan te spreken. Dienend leiderschap gaat over laten schitteren van de ander.

03

LEER KANSEN TE BENUTTEN

Leer effectief in te spelen op complexe situaties in en om je bedrijf, door beter waarnemen, systemisch kijken en inzetten van ál je intelligenties.

04

ONTDEK JE EIGEN ONTWIKKELPOTENTIEEL

Leiderschap is geen skill, maar een grondhouding, een staat van aanwezig zijn. Ontdek hoe je jezelf optimaal kunt inzetten, door bewust te kiezen met welke intentie je wil bijdragen, met een helder persoonlijk kompas. Leer jezelf de resetten om steeds 100 % erbij te zijn.

05

VERTROUWEN OP EEN VOLWASSEN ARBEIDSRELATIE

Met een groei-mindset start je vanuit vertrouwen. Je neemt en vraagt verantwoordelijkheid. Je creëert volwassen arbeidsrelaties, waarin je je elkaar scherpt houdt en support.

OVER TOON FRANKEN

Organisatie-adviseur, leiderschapscoach en auteur van het boek

'In 10 Stappen Naar Nieuw Leiderschap'

Toon is founding partner van CoreChange en begeleidt al 20 jaar organisaties naar meer wendbaarheid en eigenaarschap. Hij geeft inspiratie workshops en trainingen, gebaseerd op zijn boek 'In 10 stappen naar Nieuw Leiderschap'.

‘Ik houd ervan mensen en organisaties uit te dagen de wezenlijke zaken aan te pakken. Mijn missie is organisaties te transformeren tot hotspots, waar mensen met bezieling en plezier samen werken aan zinvolle zaken.'

Ontdek in het webinar de highlights van het boek

'IN 10 STAPPEN NAAR NIEUW LEIDERSCHAP'

'We hebben nieuw leiderschap nodig. Met minder zenden, plannen maken en druk doen. Maar meer openheid voor nieuwe mogelijkheden, luisteren, verbindingen maken. De 10 stappen geven daar de handvatten voor.'

Jos de Blok, directeur Buurtzorg, in het voorwoord van het boek

' In 10 stappen geeft Toon Franken een staalkaart van principes en vaardigheden, die nuttig en bruikbaar zij als wegwijzer naar nieuw leiderschap. Deze aanpak biedt houvast om te navigeren in woelige en onzekere tijden.'

Jan Rotmans, hoogleraar Transities en Duurzaamheid Erasmus Universiteit

'Mooie uitleg, oefeningen en veel praktijkvoorbeelden, een heel complete aanpak. Je kunt meteen aan de slag om te kijken wat je anders wil doen in je leiderschap.'

Janneke Tettero, vm Directeur Bankieren met de Menselijke Maat, Volksbank

UPDATE JE LEIDERSCHAP

Maak je leiderschap fit for the future

DINSDAG 30 JANUARI 2024

11.30 UUR

IK DOE MEE